fredag 1. oktober 2010

Den store "SPLÆSJ" kaka

hei, alle bloggere. nå begynner det å bli en stund siden jeg har blogget, grunnen til det er at det har vært litt travelt i det siste fordi jeg har begynnt på vg1 restaurant og matfag.

for sånn sirka to uker siden ringte noen fra jøa kulturskole og lurte på om vi kunne lage en sjokoladekake til 100 pers. med temaet "SPLÆSJ". vi takket selvfølgelig ja til bestillingen og dermed var det bare å ta på seg uniformen og begynne å bake! tilsammen bakte vi fem store! langpannekaker. hovedkaken ble satt sammen av fire langpannekaker og den siste hadde vi pyntet i tilfelle det ble for lite kake til 100 pers.jeg syns kaken ble helt knall! kan du tenke deg hvor mye glasur vi brukte? for å si det sånn, så var det ikke så rent lite. grunnen til at vi pyntet den med både fisker, båt, bølger og masse noter er fordi at øyen Jøa er en plass der det er masse fisk og masse fiskere over alt, og siden det var en kultur- forestilling fant vi ut at vi måtte nesten ha med noen noter også.

blogges, Olasva


for å få mer informasjon om forestillingen, gå inn på: http://www.namdalsavisa.no/ der tar du å skriver jøa for eksempel i søkeruten og da dukker det fram. der har de masse bilder fra forestillingen også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar