lørdag 14. januar 2012

Endelig lørdag!

hei igjen alle sammen! nå er jeg her igjen med atter et nytt blogg innlegg! først må jeg bare takke de som har kommentert det forgje innlegget mitt og til de som har kommentert i det hele tatt her på bloggen min! det setter jeg STOR pris på! jeg har snart vært her på nordagutu i en uke sånn ca. jeg har hørt at den 3 og 5 dagen i dette oppholde skal være værst, når det gjelder sult, og det å ha lyst på noe hele tiden og nesten har lyst til å gi opp! men det er helt feil, for meg i værtfall! jeg har ikke følt meg sånn i det hele tatt! vi får jo så mye mat her at jeg klarer nesten aldri å spise opp alt sammen! det å gå på en sånn her "kur" betyr ikke lite mat og mye trening. vi spiser jo 4 store måltider med flere berg av friske grønnsaker og frukter, og i tillegg får vi en "godtepose" og til kvelds en skål stappfull av råkost! så vi får nok mat her! og ikke minst mye trening! bassengtrening har vi vær eneste dag i en hel time! i tillegg et fjell med andre aktiviteter også. i neste uke skal vi også snakke med en psykolog. det både gleder jeg meg til og gruer meg litt til. men vi skal ikke ha induviduelle samtaler, vi skal kun ha gruppesamtaler, men det tror jeg ikke er så dumt, for da tror jeg kanskje flere tørr å snakke ut.

det med overskriften er nok kun ironi desverre! dette må være den mest kjedligste lørdagen jeg noen sinne har opplevd! alle de som trener oss her og har undervisning for oss, har jo fri i helgene vuttu, å da er timeplanen helt tom! så da er det ikke mye å finne på! men vi har tilgang til et fysiorom, spinningrommet og naturen of course! så sånn ca klokken 14:30 i dag fikk jeg pluttselig nokk! da tok jeg med meg en liter vann og gymskoene, for å trene litt på egenhånd. så jeg gikk bort i resepsjonen for å få nøkkelen til spinningsrommet, og da var det ingen vei tilbake! jeg spratt opp på 3D møllen og startet å gå. jeg gikk og gikk og gikk, men jeg kom ikke frammover, men det ble tilslutt 2 km og en del styrketrening med forskjellige apparater! jeg sto no på den mølla å svettet så lenge at jeg glemte helt av tida! så tilsammens med styrketreningen ble det en halvtimes treningsøkt, og det er ikke værst!

men dennne lørdagen ble ikke så kjedelig som jeg hadde sett for meg! vi har nemmelig hatt en "laupartur" til Bø. ja det er der bø, sommerland ligger, hvis det var det du lurte på. (de fleste vet no det, men jeg måtta bare si det) der var vi kun inne på et lite kjøpesenter. det tar sånn ca 20 minutter å kjøre fra her jeg er til Bø. vi dro ikke dit for å "shoppe" men for å komme oss litt ut for å se litt mere enn en 3D mølle og noen fysio terapauter! heldigvis fikk vi "haike" med en av de som er i samme gruppe som meg. vi handlet to ting og det var garn for å strikke med og tyggis ( og se og hør og vg ). så det var ikke noen storhandel vi var ute på, men vi fikk se mye av landskapet her, og det var litt greit. og jeg holdt meg alle mulige fristelser av både t-bone steak fra en restaurant og andre bakverk fra alle kafeene der på senteret. jeg drakk vann og spiste en pære, på grunn av lavt blogsukker. etter at vi hadde fått sett litt, dro vi tilbake til nordagutu igjen for å "kose" oss med litt cambridge pulver suppe!


i morgen har jeg tenkt å gå en tur i bassenget, for denne helgen er vi så heldig at det er åpent for alle sammen her. det er nemmelig ikke åpent til en hver anledning, på grunn av de nye reglene om at det må være godkjent badevakt på bassengkanten. jeg skal også gå ned på joker en tur for å kanskje handle vg og en flaske med forfriskende farris! ja jokeren her er åpen på søndager. jeg også trodde det ikke var sant, men jeg har sett det nå, så nå tror jeg det. blir sikkert noe mat å få i morgen også og noe trening av en eller annen type. så nå vil jeg bare ønske dere en fin lørdagskveld, og hvem vet, kanskje kommer det et nytt innlegg i morgen!


her er bassenget vi ligger å flyter i om dagene!


sånn ser det ut her på sommerstid. men nå er alt hvitt.hilsen "kaninen" som spiser knekkebrød og det kaniner liker, sånn som GRØNNSAKER! (ironi)

3 kommentarer:

 1. Hadde vært flott om du kunne lagt ut et før og etter bilde om en stund. Spennende og modig gjort! Stå på videre!

  SvarSlett
 2. Hei

  HAr lest sammen med farmr og Mia. Utrolig bra skrevet!! Kjør på med ironien, det behersker du til fulle. Her sludder det og Mia sov til langt på dag som vanlig.. Jeg har vært i skogen og skal dit i morgen også. Farfar har tatt på løpeskoene og skal jogge en snartur til Skage nå. Farmor kjører følgebil med saft og banan..

  SvarSlett
 3. anonym: det kommer ikke før om et år sånn ca. da har vekten begynnt å stabilisere seg. har ikke blitt operert enda heller, men skal gjøre det etter hvert ja.

  sten: ok. du skulle ha sett skogene rundt her omkring. vi bor jo midt i skogen. lange ranke furu stammer! skal ta bilde i morgen! alle sammen er like høye, og med akkurat lik avstand mellom hver! legger det ut på facebook i morgen!

  SvarSlett