mandag 10. januar 2011

Brownies/muffins

500 gr sukker
4 egg
3ts vaniljesukker
1/2 ts salt
6 ss kakao
3 dl hvetemel
200 gr smeltet smør

først tar du å pisker sukker og egg til en luftig eggedosis, deretter sikter du inn alt det tørre og heller i det smelta smøret, og til slut blander du alt sammen til en smidig og fin røre.
som dere kanskje har skjønt så er dette en oppskrift på både brownies og muffins. jeg liker denne oppskriften best som muffins.
stek på 175 grader i 40-50 min på nederste rille i ovnen.

håper det smaker, og vel bekomme.

4 kommentarer:

  1. disse muffimsene er bare helt suverene! har bakt 60 stykker i dag som noen har bestilt. så jeg anbefaler dere å prøve ut denne oppskriften! jeg kan nesten garantere at det blir vellykket, hvis du bruker soft light og ikke smør. da blir det mislykket.

    SvarSlett
  2. Disse ble kjempegode :) Og veldig smart som muffinser :)

    SvarSlett