Kyllingfarse:
800gr kyllingkjøttdeig
3 fedd hvitløk
3 ts salt
2 ts svartpepper
1 egg
ca. 3 dl melk (til du får en passe tykk farse)
først kjører du kjøttdeigen og saltet i foodprocessoren til en seig farse, sånn at den tiltrekker seg mye væske. deretter er det bare å ha i resten av krydderet og egget, og til slutt spe med melk til en fin farse. jeg anbefaler å steke de i sesamolje, fordi den oljen tåler veldig høy varme. men hvis du ikke har det, går det helt greit å steke i smør eller annen olje.
Tomatsaus:
5-6 tomater (flådde)
2 fedd hvitløk
1/2 løk
3 ss olivenolje
evt. litt van.
finkutt tomat, løk, og hvitløk, og ha det i en liten kjele sammens med oljen. la sausen stå å koke i noen minutter, sånn at sausen blir smaksrik, og at den skarpe løksmaken forsvinner. smak til med basilikum, salt og pepper. spe eventuelt med litt vann hvis den blir for tykk. håper det smaker!
blogges, Olasva
Dette så jammen godt ut! Har sett litt på noen av de andre oppskriftene dine, masse godt der! Hildegunn.
SvarSletttusen takk! det er kjempegodt også!
SvarSlettFin blogg du har.
SvarSlettMasse godt å finne her ja :)))
her var det jammen meg mye godt. du må begynne å blogge igjen, dette er en av de bedre bloggene jeg har lest på flere år.
SvarSlett