torsdag 23. juni 2011

Allevo!

de fleste her i verden, altså de som leser bloggen min :-p har sikkert av en eller annen grunn fått med seg at jeg har begynnt med allevo måltidserstatning. jeg er nå kommet til dag 4. det er den dagen forskere har funnet ut er vanskeligst. men jeg har på en måte blitt vant til det nå. men jeg må være ærlig og si at de to shakene jeg har smakt i hvertfall smaker helt forjævlig rett og slett! men så lenge man har troen på seg selv så går det ned. i dag skal jeg få prøvd ut lysten min skikkelig! vi skal nemmelig i bursdagsselskap til min tante som blir 40 år i dag! der blir det servert grillmat og massevis av kaker som bløtkake og daimiskake!! mens de andre koser seg med det må jeg enten sitte å slurpe i meg en shake eller knaske i meg en gulrot! 
 dere får ønske meg lykke til. for det trenger jeg. men jeg skal klare det!!!!! hvis man ikke har troen på seg selv er det ikke sjangs i havet at man klarer det, men å ha troen på seg selv og ikke minst få positive tilbakemeldinger fra andre hjelper kjempemasse!! tar gjerne i mot tips også hvis dere har prøvd dette før! trenger egentlig alt av tips/råd/støtte nå. vell, vell. da var det pån igjen da med en ny shake! snakkes! (FML)


6 kommentarer:

 1. Stå på Olav!!!!

  SvarSlett
 2. Takk for at du tok utfordringen og kom på bursdag. Det viser at du er motivert. Lykke til videre! Knasker gjerne litt gulrøtter neste gang vi treffes,det har vi alle godt av. Marianne

  SvarSlett
 3. Du skriver så artig og jeg skjønner dette ikke er noe artig eller enkelt for deg.
  Du har en utrolig humoristisk sans ihvertfall !!
  Ønsker deg MASSE lykke til.
  DETTE KLARER DU VETTU ;) ;)

  SvarSlett
 4. Jeg prøvde ut Allevo for to år siden. Gikk ned 8kg på to/tre uker, men gikk de like fort opp igjen. Men kom jo selvsagt av at jeg ikke la om kostholdet jeg hadde hatt til et nytt og bedre etterpå, men var nok for ung og dum.
  Nå derimot har jeg brukt et halvår og gått over til helt lavkarbo, har gått ned 20kg, og må begynne spise mer highfat for å ikke gå ned mer..
  Men lykke til videre! Se viktigheten i et riktig kosthold etterpå!!

  SvarSlett
 5. 2xIna har startet http://www.matbloggsentralen.blogspot.no
  Hvis du har lyst at din matblogg skal være med, send oss en mail eller legg igjen en kommentar på bloggen!
  Velkommen!

  SvarSlett
 6. Kunne vi fått montert et tastatur med shift på? Eller er folk for vant til retting fra word?

  SvarSlett