søndag 8. januar 2012

Tar en laaang pause!

hei igjen alle sammen! denne gangen kommer jeg nok ikke med noen oppskrifter eller noe med mat i det hele tatt, eller kanskje litt om mat, men det er minimalt! grunnen til at jeg tar en laaang pause fra bloggingen er, på grunn av at jeg skal oppholde meg på et opptreningssenter i telemark i 4 uker og deretter skal jeg opereres, så det blir kanskje litt blogging men ikke så mye om det bloggen min er skapt for, nemmelig å få dere der hjemme til å lage mer mat fra bunnen av! men kanskje jeg kommer til å blogge om hvordan oppholde mitt er, og hvordan det går med meg. jeg kommer kanskje i gang med det i løpet av våren.

operasjonen jeg skal gjennom heter gastrick bypass. selve operasjonen er enkel, men i lang tid etterpå er det en kostplan jeg må følge. rett etter operasjonen skal jeg kun spise/drikke flytende føde, deretter er det stavmikseren som gjeller og så vanlig mat litt etter litt. etter operasjonen vil magesekken min være så stor som den største fyrstikkesken.


vennlig hilsen Olavs kulinariske verden!

6 kommentarer:

 1. Lykke til med operasjonen!
  Du får legge inn fristende smoothies etterpå. :)

  Jeg har en bekjent som har vært gjennom det sammen, så jeg vet hva det går i.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Det var din mamma som la inn den kommentaren ;);
  Ble litt feil Olav :))
  Ville bare si at du er kjempeflink ! OG jeg ser at du synes det er litt artig og spennende også ;)

  SvarSlett
 4. unskyld meg, men jeg tror det er noen som bruker min profil når de poster kommentaren. hvem skrev "det va ho farmor" det er viktig å passe på sånn at det blir riktig. det kan jo til slutt ende med at jeg sletter bloggen min på grunn av at jeg tror noen bruker profilen min.

  SvarSlett