lørdag 28. januar 2012

God motivasjon!

En velkjent taler startet et av sine seminarer med å holde opp en 100-kroners seddel. Med 200 tilhørere i salen spurte han: Hvem vil ha denne seddelen? Flere rakk opp hånden.

Han fortsatte: Jeg vil gi denne seddelen til noen, men først vil jeg gjøre noe med den. Han krøllet seddelen sammen til en kule, så spurte han: er det fremdeles noen som vil ha den? Og flere rakk hånden i været igjen.

Så tok han seddelen, la den på gulvet og tråkket den ned i det skitne gulvet. Seddelen var nå både skrukkete og skitten. -er det fremdeles noen som vil ha den? Spurte han, og flere hender i salen gikk i været.

Mine gode venner, sa taleren, i dag har dere lært en verdifull lekse.Uansett hva jeg gjør med denne seddelen, er det noen som vil ha den. Det er fordi dere vet at verdien av den er uforandret selv om den er både skitten og skrukkete.

Mange ganger i våre liv blir vi "krøllet sammen", eller tråkket ned i skitten, på grunn av avgjørelser som blir tatt og omstendigheter som dukker opp. Vi føler oss kanskje verdiløse.

Men uansett hva som hender, vil du aldri miste din verdi! Du er spesiell, glem aldri det!!
La aldri gårsdagens skuffelser overskygge morgensdager drømmer.

Ha en flott dag!!

1 kommentar:

  1. Flott sagt.
    En annen ting å tenke på er:
    Vi blir født som orgialer og strever hele livet på å være KOPIER!!!

    SvarSlett