Meg selv


hei. jeg er en ungdom på 17 år. jeg er født i Oslo, men oppvokst i Overhalla ikke så langt fra "rockebyen" Namsos i Nord trøndelag. her har jeg bodd siden jeg var 3 eller 4 år gammel, så jeg snakker nok ikke sånn som østlenninger gjør, men æ snakke trøndersk! jeg bor sammens med min mor, far, søster og min hund Nicco! jeg stor trives her i Overhalla! det er en liten plass, med få innbyggere, ingen trikker, tog eller bybusser og ingen kjøpesenter! men det passer helt perfekt for meg, for jeg hater storbyen. alt for mange mennesker, trafikk og ikke minst støy! her jeg bor har vi en nabo. de neste naboene bor ca. 1 kilometer unna. det tar 10 min å kjøre til nermeste butikk, men med litt mere planlegging går det kjempebra alikevell! vi kan ikke bare kjøre en tur ned på butikken, fordi vi glemte å kjøpe melk. da får man bare klare seg uten det til neste dag.

dette er jo en matblogg, så of course elsker jeg å lage mat. jeg elsker å eksperimentere med maten også. finne ut nye smaker og kombinasjoner. og ikke minst finne opp mine egen komponerte retter. jeg tror jeg har til sammen 30 kokebøker, så nå har jeg fått beskjed om at jeg ikke får lov til å kjøpe meg flere! jeg har alt fra cupcakes kokebok til kokebok som kun inneholder oppskrifter fra thailand eller fra sjøen! jeg er faktisk i gang med å skrive min egen kokebok også! den skal inneholde mat som er ok å spise hvis man har diabetes. altså en kokebok for diabetikere, men of course kan andre som ikke har diabetes også kjøpe boken.

jeg går for tiden på videregående på restaurant og matfag. jeg går andre året, restaurantkokk. der stortrives jeg! et veldig hyggelig miljø og snille medelever og lærere!

på denne bloggen kommer dere til å finne innlegg om livet mitt og oppskrifter på all slags mat. den maten jeg legger ut oppskriften på her er det samme som jeg spiser her. det kommer til å være oppskrifter på mat som du lager i en fei, og mat som krever litt lengre tid!


så jeg håper du liker bloggen min og at du finner noe å lese her inne. og selvsagt noe du får lyst til å lage. det er bare å spørre hvis det er noe du lurer på. kommenter her på bloggen, eller send epost til olavskv@yahoo.com