søndag 19. februar 2012

Italienske fileter!




ingredienser:
4 kyllingfileter
salt,pepper
2 ss finhakket persille
2 ss rapsolje
1 dl soltørkede tomater i olje
1/2 dl revet parmesan
4 skiver parmaskinke
2 ss flytende honning
1 dl vann
1 ss kyllingbuljong
1 dl hvitvin/eplemost
1 dl kremfløte
1 ss maisennajevning

1. skjær et snitt i hver filet og brett ut. bank filetene lett. krydre med salt og pepper.
2. legg på hakkede soltørkede tomater, revet ost og skinke i biter. brett filetene sammen. strø med persille og stek i ca. 5 minutter på hver side i en oljet stekepanne.
3. hell over honning, vann, buljong, eplemost og fløte, og la det småputre under lokk i 10 minutter.
4. ta opp kyllingen og bland inn maisennajevning i sausen som er i stekepannen. rør ut og la det koke i tre minutter. legg kyllingen tilbake i sausen. server gjerne med pasta eller ris og en frisk salat. går også helt fint å servere med nystekt focaccia, som jeg har lagt ut oppskrift på her før!

håper det smaker, og vell bekomme!


vennlig hilsen Olavs kulinariske verden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar